Gezichtsbehandelingen

Schoonheid in Stijl biedt resultaatgerichte en persoonlijke gezichtsbehandelingen. Alle behandelingen zijn op maat! Dat is van belang, want elk huidtype en elke huidaandoening vraagt om een specifieke aanpak. Zowel de behandeling als het productgebruik voor thuis, worden na de huidanalyse samengesteld.

Voor de eerste behandeling zal een uitgebreide huidanalyse plaatsvinden. Hiervoor wordt éénmalig 20 minuten extra tijd ingeboekt. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Bij deze huidanalyse wordt gekeken waaraan uw huid behoefte heeft en of er sprake is van een verslapte, ondervoede, onzuivere of slecht doorbloede huid. Ook andere factoren die invloed hebben, zoals weersomstandigheden, voeding of stress, worden in het behandelplan meegenomen. Kom gerust een keer langs voor deskundig advies. Door de juiste huidverzorging voor thuis te bepalen, werken we samen aan een optimaal herstel en de beste verzorging van uw huid.

Niet alleen voor complete behandelingen, maar ook voor (kleine) losse behandelingen als wenkbrauwen epileren en het werven van wimpers bent u welkom.

Gezichtsbehandelingen

Klik voor meer uitleg op de behandeling