Officina Naturae

Officina Naturae is een Italiaanse producent van o.a. cosmetica, oliën en zonnecrèmes. Zij maken zoveel mogelijk gebruik van lokale, biologische fairtrade ingrediënten. De crèmes en zonneproducten zijn ICEA gecertificeerd. ICEA is een instituut, dat normen voor natuurlijke biologische cosmetica producten heeft vastgelegd en die ook bewaakt door regelmatig bezoek te brengen aan de fabrieken waar de crèmes worden geproduceerd.

De crèmes bevatten waardevolle phyto complexen en zijn rijk aan geconcentreerde emulsies voor ieder huidtype. In de crèmes wordt gebruik gemaakt van krachtige natuurlijke ingrediënten als rucula, zwarte bessen, calendula, heermoes, granaatappel en berendruif. Daarnaast worden in veel crèmes vier bio-actieve oliën verwerkt van olijf, amandel, borage en lijnzaad.

De crèmes hebben een voedende en hydraterende werking. Ze bevatten innovatieve probiotica en zijn geschikt voor elk huidtype, ook voor de oudere en problematische huid.

De zonnecrème van Officina Naturae heeft alleen natuurlijke en minerale filters. De crèmes zijn verrijkt met het kweepeer extract, waardoor de huid niet wit wordt en zijn geschikt voor elk type huid en voor elk moment van de dag. De zonneproducten zijn getest in het laboratorium en bevatten de juiste UVA en UVB filters om de huid te beschermen en toch mooi bruin te worden. Ze bevatten geen parfum, waardoor er geen gevoeligheden of allergische reacties kunnen ontstaan. Officina Naturae zonnecrèmes zijn geschikt voor iedereen die op een verantwoorde manier van de zon wil genieten!