Organic Boost

De Organic Boost producten van Zinobel passen naadloos in de filosofie van Schoonheid in Stijl. Zinobel is een Deense leverancier van biologische cosmetica producten. Het zijn kwalitatief hoogwaardige producten, die volledig plantaardige ingrediënten bevatten. Er worden geen bestanddelen gebruikt die afkomstig zijn van dieren. Organic Boost is daarom ook geschikt voor gebruik door veganisten.

Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken. Dat de Organic Boost producten van goede kwaliteit zijn, blijkt uit het feit dat het merk is genomineerd voor de Deense Beauty Award (zie www.zinobel.dk).
Zinobel wil zuivere en groene producten op de markt brengen. De producten worden gekenmerkt door een zeer hoge concentratie actieve werkstoffen, die de huid voeden, beschermen en nieuwe energie geven.

De grondstoffen die worden gebruikt voor de Organic Boost producten zijn o.a.: organische en etherische olien uit de rozebottel, granaatappel, macadamianoot, avocado, vitaminen A, C, E, plantaardige hyaluronzuur, CM beta glucan, druivenpitextract, squaane, peptiden en nog veel meer hoogwaardige ingrediënten.